Valbreker

  • Klanttevredenheid en kwaliteit staat voorop
  • Wij zorgen dat alles naar wens is
  • Wij gaan verder dan anderen

Om je producten veilig in kisten te laten vallen, is het aangeraden om een valbreker te bestellen. Zo weet je zeker dat je producten tijdens het werkproces geen onnodige schade oplopen. Bij LMB Doornbos, te Slootdorp vlak bij Alkmaar, hebben wij ruime ervaring met het sorteren en laten vallen van producten zoals bloembollen, aardappelen, uien, wortels en nog veel meer. Het is belangrijk om hierbij te vertrouwen op een kwalitatieve oplossing op maat. Daarom kun je het best een valbreker bij ons bestellen.

De perfecte valbreker voor jouw bedrijf kun je bij ons bestellen

Klanttevredenheid en kwaliteit zijn voor ons van het grootste belang. Daarom willen wij dat jij aan het werk gaat met dé perfecte valbreker. Wanneer je een valbreker bij ons gaat bestellen, kun je het best specifiëren voor welke producten je het gaat gebruiken. Zo kunnen we je voorzien van een maatoplossing. Hierbij zorgen we ervoor dat alles tot in het kleinste detail aan je behoeften voldoet. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor vele andere landbouwmachines zoals een kistenkantelaar of een wiedbed.

Ontdek onze betrokken dienstverlening

Wil je een valbreker bij ons bestellen? Dan neem je het best contact op met onze medewerkers door te bellen naar +31 (0)227 581398 of een e-mail te sturen naar info@lmbdoornbos.nl. Kijk ook zeker op onze occasiepagina voor scherp geprijsde aanbiedingen.

  • Bollenvalbreker

    Om de val van de bol in de kist zoveel mogelijk te breken hebben wij de bollenvalbreker ontwikkeld. Onmisbaar in elk bloembollenbedrijf.

  • Valbreker

    De valbreker zorgt er voor dat de producten, bijvoorbeeld aardappels, zachter op de bodem van de kist vallen.

  • Go to top