Landbouwmechanisatiebedrijf Slootdorp

Als landbouwmechanisatiebedrijf te Slootdorp beschikken wij over vele jaren aan ervaring. Ruim 35 jaar lang staat ons bedrijf, vlak bij Alkmaar, voor deskundigheid, ervaring en service en bieden wij een betrokken dienstverlening. Als landbouwmechanisatiebedrijf te Slootdorp gaan wij in op de wensen van de klanten en verzorgen we maatwerk. Ontdek onze vele kwalitatieve machines en zorg ervoor dat jij aan de slag gaat met het beste materiaal.

Een landbouwmechanisatiebedrijf te Slootdorp dat jou alles kan bieden

Ons assortiment is rijk aan verschillende opties om je werkwijze efficiënter en sneller te laten verlopen. Denk hierbij aan landbouwspuiten van het merk Dubex of hogedrukreinigers van Kärcher. Daarnaast beschikken wij als landbouwmechanisatiebedrijf te Slootdorp over grotere apparatuur zoals een selectiewagen of kluitenscheider. Bij al onze producten willen wij absoluut zeker zijn dat alles naar wens is. Vermeld daarom altijd wat je voor ogen hebt en wij zorgen voor een toestel op maat. Ontdek ook de voordelige mogelijkheden bij ons aanbod aan occasiemachines.

Schakel onze medewerkers in bij vragen of opmerkingen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een bepaalde machine of toepassing? Dan kun je altijd rekenen op ondersteuning van onze enthousiaste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat je ongetwijfeld de juiste keuze maakt bij ons als landbouwmechanisatiebedrijf te Slootdorp. Hiervoor kun je ons altijd telefonisch of via e-mail bereiken.

 

Go to top